Green Restaurant
Green Restaurant
  • GREETS
  • Green Key
  • Green Restaurant
  • Green Sport Facility
  • Green Tourism Organization
  • Green Camping
  • Green Attraction
  • FOR MEDLEMMER

image/svg+xml

MENU

CLOSE

  • Om GREEN RESTAURANT +
    • Baggrund
    • Kriterier
    • Kontrol
    • Hvem står bag?
    • Klar til at finde grønne spisesteder?

      Gå til søgning
  • Bliv medlem +
    • Flere tilfredse kunder
    • Om miljøarbejdet
    • Hvordan ansøges?
    • Hjælpeværktøjer til miljøarbejdet
    • Kan du spare penge?
    • Hvad koster det?
    • Forum for inspiration
    • Kontakt
  • Nyt +
    • ...om grønne spisesteder
Sitemap

Sitemap

  • Green Restaurant
    • Nyt
      • ...om grønne spisesteder
        • 2018
          • 08
            • Ministeren etablerer ny tænketank for bekæmpelse af madspild
            • Undersøgelse på 42 hoteller viser gevinst ved madspildsindsats
        • 2019
          • 11
            • Aamanns får Det Økologiske Spisemærke i sølv
        • 2020
          • September måneds frugter og grøntsager
          • Oktober måneds frugter og grøntsager
          • December måneds frugter og grøntsager
          • November måneds frugter og grøntsager
          • 02
            • Dansk stjernekok giver grønne tæsk til michelin guide: Det er for pinligt
            • Sunset siger farvel til 3 mio. sugerør, 3 mio. sodavandslåg, 150.000 ...
          • 03
            • Regeringens klimapartnerskaber også med fokus på madspild
            • Sunset Boulevard vil dyrke salaten i restauranterne
            • Fastfood-kæde dropper plastiksugerør
            • Fødevareminister Mogens Jensen bakker op om Green Restaurant
          • 04
            • Undersøgelse om terrasseopvarmning i Frankrig
            • Uforløst klimapotentiale i professionelle køkkener
            • De officielle kostråd og bevidste valg kan gøre kosten mere bæredygtig
            • April måneds frugter og grøntsager
            • Vidste du at Danmark har et Dyrevelfærdsmærke?
            • Sådan sparer du på vandet - også under coronakrisen
            • Cofoco var første restaurantkæde med 100 % grøn elektricitet
            • Burger King begrænser plastik ved at lade sugerør og låg blive et tilvalg
          • 05
            • Danish Crown tager nu et skridt mod ansvarlig og bæredygtig soja
            • Sinatur med i økologisk ambassadørkorps
            • Maj måneds frugter og grøntsager
          • 06
            • Burger King i Danmark vil spare energi ved at suge energi ud af luften
            • Sunset Boulevard: Øget bæredygtigt fokus og bedste resultat i ti år
            • Økologisk restaurant kommer styrket ud af coronakrisen
            • Cofoco producerer bæredygtig kaffe i Mexico
            • Letz Sushi har indgået aftale med Dansk Alliance for Ansvarlig Soja
            • Adams Aamanns nye kogebog med grønne retter er ude nu
            • Juni måneds frugter og grøntsager
          • 07
            • Sunset Boulevard siger farvel til 3,8 millioner engangskopper
            • Juli måneds frugter og grøntsager
          • 08
            • Frankrig forbyder varmelamper på barer og restauranter for at hjælpe klimaet
            • August måneds frugter og grøntsager
            • Engangsservice bliver dyrere efter plastikforbud
          • 09
            • LETZ SUSHI lancerer nyt pantmærke
            • Stop madspild: Mere end 200 kuverter blev reddet på Hindsgavl
          • 10
            • Fødevareminister: Mindre madspild skal ske frivilligt
            • Sunset Boulevard og Growing Trees Network planter 150.000 træer om året i et nyt tæt samarbejde
          • 11
            • Regeringen vil ikke indføre to vegetardage i statens kantiner
            • Penge klar til bornholmske restauranter, der gerne vil være grønne
          • 12
            • Arla fjerner plastikskruelåg af 74 mio. kartoner med økologisk mælk
            • Sugerør og glas af plastik til Slush Ice på vej væk
            • Flammen opruster nu også i kampen mod madspild
            • Friland går frem trods coronakrise
            • Finanslovsaftale med 45 mio. kr. til fremme af økologi
            • Gratis udlevering af poser forbydes ved årsskiftet
        • 2021
          • Marts måneds frugter og grøntsager
          • Februar måneds frugter og grøntsager
          • 01
            • Januar måneds frugter og grøntsager
            • Burger King satsning kan bringe plantebøffer til Latinamerika, Kina og Caribien
            • I Mexico City er et forbud mod engangsplastik trådt i kraft
            • Slut med gratis bæreposer
            • Bæredygtige restauranter i Danmark
            • Spis grønt: CO2’en skal ned med nye officielle kostråd
            • Tomater dyrket i danske drivhuse udleder generelt langt mere CO2 end tomater fra Sydeuropa
            • WWF: Letz Sushi tænker fremad med bæredygtige fisk
            • Pas på faldgruberne med bioplastik
            • Tillykke til hele Danmark Ø-mærke som er fyldt 30 år
          • 02
            • Smid heller ikke bioplastik i naturen
            • CONCITO udgiver ny database om fødevarers klimabelastning
            • McDonalds tager den kødfri vej: Tester plantesulten hos danskerne
            • 593 ton CO2 har Letz Sushi sparet siden 2017
            • Få hjælp til at søge om Green Restaurant og spar penge på grøn omstilling
            • Guide: Hvad skal du spørge din fisk om?
            • TV2/Lorry-indslag om bæredygtig takeaway
          • 03
            • Metalboks mulig løsning på bæredygtig takeaway
            • Sunset planter knap 30.000 træer i ny skov i stedet for legetøj til børn
            • Sunset Boulevard har sagt helt farvel til legetøj i børnemenuen af hensyn til miljøet
            • Hvilke poser koster 4 kroner?
          • 04
            • Arla spande kan nu genbruges i køkkener til opvarmet mad
            • Blog: Udfasningen af takeaway-emballage er ikke lige til
            • Øget forbrug af engangsbeholdere under corona
            • Nye initiativer skal sikre mere genanvendelse af emballage
            • Event satte fokus på gastronomi og bæredygtighed
            • Nyt værktøj måler hver bønne og ært hos Meyers
            • Svaneke Bryghus verificeres som CO2-neutralt bryggeri
          • 05
            • Søhuset Konferencecenter genåbner med Stig Nielsen som ny gastronomisk profil
            • 2,4 milliarder mundbind i Danmark
            • Bæredygtige restauranter: Ny mærkning certificerer spisesteder fra øst til vest
            • Spis for klimaet, når du går på restaurant
            • Jespers Torvekøkken sparer 700.000 kr. på minimering af madspild med nye salatskåle
            • To bornholmske restauranter får Green Restaurant
            • Restauranter og hoteller vil bruge mindre plastik
          • 06
            • Cafe er indrettet med udelukkende genbrug
            • Kom på SusDaneable-webinar om bæredygtig take away og emballage
            • Danmark har fået endnu en madspildsapp til restauranter
            • Nye guides hjælper danskerne til bedre plastikvaner
            • Webinar: Hvad betyder producentansvar på emballage og takeaway for jer?
            • Video: Brohuset ved Hammershus modtager GREEN RESTAURANT
          • 07
            • EU forbyder flere typer af plastikbestik og sugerør
          • 08
            • Comwell intensiverer kampen mod madspild
            • Video: Restaurant Svaneke Bryghus første som modtager GREEN RESTAURANT bronze
            • Bæredygtighed vinder indpas blandt restauranter
          • 09
            • Nu bliver det endnu nemmere at modtage og donere gratis overskudsmad
            • Kun 10 kommuner er klar med ens sortering til tiden
            • 10 konkrete råd til bæredygtig bespisning fra VisitAarhus
            • Pulje åben for ansøgninger: Millioner til øko-omstilling og udbredelse af Det Økologiske Spisemærke
            • 6 nye grønne femkløvere fra Michelin styrker Danmarks grønne brand
            • Meyers klar med en ambitiøs bæredygtighedsstrategi
            • McDonalds dropper plastik i Happy Meals
            • Pant Z er et ‘pantmærke’ der giver al plastik værdi
          • 10
            • HORESTA har indstillet Dragsholm Slot til Landdistriktsprisen 2021
            • Første veganske produkt hos McDonald’s
            • Sushikæde har svært ved at overbevise forbrugerne om bæredygtig fisk
            • Økologisk spisemærke skal ud på restauranterne
            • Nyt samarbejde forvandler skæve overskudsgrøntsager til frokost i kantinen
            • Burger King har lanceret plantebaserede nuggets i USA
          • 11
            • Christian Puglisi kritiserer Michelinguidens grønne stjerner
            • Nu kan du få hjælp til at blive miljømærket med Green Restaurant
            • Behov for større skridt mod et mere bæredygtigt fiskeforbrug
            • Nyt madspilds-mærkat på over én milliard varer
            • Arla gør i en ny strategiplan klar til en række milliardinvesteringer
            • Fødevareminister Rasmus Prehn deltog i fremstød for dansk økologi i Sverige
          • 12
            • Danmark går forrest mod globalt madspild
            • Fiskeriforening, Akvakultur og L&F ønsker klimamærke på EU-niveau
            • Plantebranchen: Det skal være ulovligt at markedsføre klimakreditter
            • Konferencecenter har slagtet branchens hellige ko: den røde bøf!
            • Hvad betyder det udvidede producentansvar for dig?
            • Ny vejledning for generiske klimaanprisninger og kostråd
            • Sunset Boulevard siger nej tak til ligegyldigt legetøj
            • Grønne retter sikrer Sticks'N'Sushi succes i Tyskland
            • Nachbar er første spisested i København med miljømærket Green Restaurant
            • Ny forening vil sikre, at emballagen får nyt liv
            • Søhuset Konferencecenter donerer julemåltider til lokal NGO
        • 2022
          • 01
            • Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København
            • Den økologiske vækst mister fart
            • Too Good To Go kritiseres af aktivister
            • Sådan sparer i på energien til køl - temadag
            • Coca-cola pet flaske produceres af 100 procent plantebaseret plast
          • 02
            • Espresso house jagter sidste bid af plantebaseret ambition
            • Rasmus Prehn afviser obligatorisk klimamærke
            • Grøn kokkekonkurrence Nordic Green Chef får verdenspremiere på Foodexpo
            • Sådan gør du dine unge medarbejdere til ambassadører for din virksomhed
            • Genbrugelig takeaway emballage skal være det nemme alternativ
            • Nye kostråd skal sænke klimaaftrykket fra de professionelle køkkener
            • CO2-udslip pga madspild udgør op imod 3 % af dansk CO2-emission
            • Nyt datomærkningsinitiativ får flere til at bruge sanserne
            • Hvordan kan affaldet sorteres i en restaurant med sparsom plads?
          • 03
            • Iværksættere får engangsemballage ud af systemet
            • Aamanns har netop modtaget certificering med Det Økologiske Spisemærke i Sølv
            • Slut med flaskevand - Svanemærket skærper kravene
            • FoodExpo tester det økologiske spisemærke
            • Sunset vinker farvel til 70.000 plastiklåg om året
            • Green Restaurant til The Buddha Bowl Project i Vejle
          • 04
            • Bøfhus skal være både til grønt og gris
            • Ny messe om affald, ressourcer og cirkulær økonomi
            • Stor købe- og virkelyst på nordens største fødevaremesse
            • Flere skal gå efter Det Økologiske Spisemærke, når de spiser ude
            • Madspild: National idéudviklings-konkurrence
            • Sunset Boulevard planter dansk skov - når gæsterne køber en børnemenu
            • Webinar om måling og reducering af madspild
          • 05
            • Ny analyse går i dybden med økologi og bæredygtighed
            • New Loop cirkulært retur system til take away indpakning
            • Gode ideer til kommende klimamærke?
            • Max Burger lancerer tre nye kødburgere tæt på bæredygtighedsmål
            • McDonalds vil satse på klima og planteburgere
            • Database fra CONCITO gør os klogere på fødevarers klimabelastning
            • Meyers måler deres klimaaftryk
            • AB Catering, BC Catering og Incos CO2-beregner hjælper kunderne med klimaregnskab
            • Unilever har udarbejdet et værktøj, så du kan se hvordan din menu påvirker miljøet
          • 06
            • Webinar: Hvad mener forbrugerne om bæredygtigt take-away emballage?
            • Danmark har fået et statskontrolleret mærke for mere skånsomt fiskeri
            • Jespers Torvekøkken: "Madspild er ikke fedt, og uden bæredygtighed kan vi i længden ikke klare os"
            • Både private og de offentlige køkkener vil have mere økologi på menuen
            • Glassugerør rengjort med ultralyd vinder frem på restaurationer
            • Overordnede råd om bæredygtigt mad
            • CO2-vejledning ved transport af fødevarer
            • Mange Green Key virksomheder med Det Økologiske Spisemærke
            • EU-forordning om madspild 2021
            • Tænketanken ONE\THIRD
            • Bedre velfærd med Friland
            • HORESTA har gennemført madspildskampagne
            • WWF Verdensnaturfondens Fiskeguide
            • Køb fisk med MSC-mærket
            • FairTrade-Mærket
            • Hvad er genteknologi egentlig?
            • Dyrevelfærdsmærket - Køb ind med hjertet
            • Sunset Boulevard planter 5000 træer
            • CO2-udledning ved fødevarer
            • HORESTAs restaurantnetværk mødtes for at dele viden
          • 07
            • Danmarks første genbrugelige pizzaæske er på trapperne hos Domino’s
            • Vegansk fast food er populært
          • 08
            • Gode ideer til kommende klimamærke?
            • HORESTA bakker op om forsøg med pant på emballage
            • ISS opnår som nordens første grøn miljøcertificering på kantine
          • 09
            • Restaurantkursus: Sådan nedbringer du udgifterne til køl og frys
            • Video: Comwell bakker op om national madspildsdag
            • Køkkenchef med grønne værdier overtager hotelkøkken
          • 10
            • SushiMania er første restaurantkæde med Green Restaurant-certificering
            • HORESTA imod forbud af varmelamper, men for energibesparelser
          • 11
            • Sunset Boulevard skruer ned for temperaturen
            • 4 ud af 10 danskere vil betale ekstra for bæredygtighed på restauranter og caféer
            • Plantetopmøde baner vej for flere grønne tallerkner i de professionelle køkkener
            • Sunset Boulevard øger børnemenu-salget markant efter udfasning af legetøj
            • HORESTA: Bæredygtighed er en styrkeposition i restauranterhvervet
            • Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket
          • 12
            • BRASSERIE CARL får Green Restaurant mærket i bronze
            • Gasolien burgere bliver vegetarisk
        • 2023
          • 01
            • MSC giver Årets Guldfisk til Letz Sushi
            • Visitor: Bæredygtig sushi på SushiMania i Nordjylland
            • Fødevaremessen Madværkstedet med fokus på events og bæredygtighed
            • Slut med engangsemballage på franske restauranter
          • 02
            • Meyers tildeles B-Corp
            • Aarhus indfører pant på takeaway-emballage
            • Ny økologisk salatbar rykker ind på Guldsmeden Axel
          • 03
            • Fremtidens grønne tallerken i fokus på madværkstedet
            • Sunset Boulevard lancerer plantebaseret bøf med hampefrø
            • Burger King på Rådhuspladsen bliver vegetar i en måned
            • Ny rapport: HORESTA og Miljøstyrelsen har undersøgt gæsternes affaldsvaner
            • Flere danskere kender til Det Økologiske Spisemærke
          • 04
            • Deltag i masterclasses med Planteløftet 2023
            • Scandic vil bekæmpe madspild med ny teknologi
            • Webinar: Sådan får du Det Økologiske Spisemærke
            • Virksomheden Dansk Tang har svært ved at følge med den høje efterspørgsel
            • Dansk kaffevirksomhed er de første i verden med ny genbrugsemballage
          • 05
            • Restauranter har bæredygtighed på menuen
          • 06
            • Sunset Boulevard vil plante mikroskove i byerne
            • Din to go-kaffe kan snart drikkes af en pantkop
            • 4 nye grønne femkløvere fra Michelin - til de eksisterende 14 - styrker Danmarks grønne brand
          • 10
            • HORESTA: Branchen står klar til at aftage meget mere dansk grønt
            • Opskrifter, som gør det nemt og ligetil at lave mad efter kostrådene
            • Branche med fælles opråb: vil genbruge takeaway-emballage
            • Plastiksugerørets afløser fyldt med kemikalier
            • Flere restauranter skifter varmelamper ud med varmehynder og sparer penge og energi
          • 11
            • New York sagsøger Pepsi for affald i naturen
            • New Loop modtaget støtte fra Erhvervsfremmebestyrelsen
            • Tyskland kopierer Danmarks økologiske spisemærke-koncept
            • Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke få dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
          • 12
            • Det Økologiske Spisemærket er reddet
        • 2024
          • 01
            • Foodexpo styrker sit fokus på bæredygtighed
            • Nu kan aarhusianerne drikke kaffe af pantkopper
            • Hotel Fårup får Det Økologiske Spisemærke i sølv
            • Kursus i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener
    • Om GREEN RESTAURANT
      • Baggrund
      • Kriterier
      • Kontrol
      • Hvem står bag?
    • Bliv medlem
      • Flere tilfredse kunder
      • Om miljøarbejdet
      • Hvordan ansøges?
      • Hjælpeværktøjer til miljøarbejdet
      • Kan du spare penge?
      • Hvad koster det?
      • Forum for inspiration
      • Kontakt
    • Map Search
    • Sitemap
    • Map Details
    • News Search
    • Search
    • Søg
    • 404

 

Find grønne steder

Nyt om grøn mad og restauranter

Modtag seneste nyt om Green Restaurant

Få tips og ideer til bæredygtige rejser, mad og oplevelser. Tilmeld dig her..

Du kan til enhver tid afmelde dig igen

Har du besøgt?

The Buddha Bowl Project - Vejle
The Buddha Bowl Project - Vejle
Restaurant

The Buddha Bowl Project - Vejle

Sølv

Dæmningen 10b st. ,7100 Midtjy…

The Buddha Bowl Project er et lille spisested centralt i Vejle med både servering på stedet og med take-away.

Functional Food

The Bu…

Svaneke Bryghus Restaurant
Svaneke Bryghus Restaurant
Restaurant

Svaneke Bryghus Restaurant

Bronze

Svaneke Torv 5 ,3740 Bornho…

Svaneke Bryghus Restaurant byder på god mad og gode øl 

Svaneke Bryghus Restaurant

Her serveres god mad og gode øl i den hyggelige k…

Brasserie Carl (Restaurant på Skodsborg Kurhotel)
Brasserie Carl (Restaurant på Skodsborg Kurhotel)
Restaurant

Brasserie Carl (Restaurant på Skodsborg Kurhotel)

Bronze

Skodsborg Strandvej 139 ,2942 Nordsj…

På Brasserie Carl hyldes det gode liv. I de smukke og hyggelige omgivelser er der både plads til et godt hverdagsmåltid, romantisk…

Danish Oyster Bar (Glyngøre Shellfish)
Danish Oyster Bar (Glyngøre Shellfish)
Restaurant

Danish Oyster Bar (Glyngøre Shellfish)

Kassehusvej 5 ,7870 Nordjy…

    GREEN RESTAURANT - HORESTA - Vodroffsvej 32 - DK-1900 Frederiksberg C 45 35 24 80 80 greenrestaurant@horesta.dk
    Green Restaurant & Green Food

    Copyright 2025